Sladdlös premiär

Hilti första batteridrivna sticksåg på 22 V batteriplattformen
Sladdlös premiär

Hiltis första batteridrivna sticksåg kan skryta med det smalaste greppet på marknaden och slaglängd på 28 mm – fullt tillräckligt för att ta sig igenom ett stort antal olika material som massivt trä, spånskivor, gips och diverse metaller som rostfritt stål och aluminium av med en tjocklek på upp till 15 mm. Maskinen klarar även av att ställa grader upp till 45°.

 

SJT 6-A22 kan också skryta med några av marknadens bästa säkerhetsfunktioner, som minskade vibrationer, omstartsskydd och ett system som stoppar bladet på en halv sekund vid behov. Sticksågen går även att koppla till en Hilti-dammsugare för effektiv dammuppsamling. Som alla nya Hilti-verktyg kommer SJT 6-A22 med verktygsappen Hilti Connect som ger dig full koll på maskinen via din smartphone eller padda: serienummer, garantier, service- och reparationsschema och så mycket praktisk information du orkar med. I samband med lanseringen passar Hilti också på att släppa ett komplett sortiment av nya sticksågsblad, inklusive blad med tänder baktill för optimerad manövrerbarhet och flexibilitet.

 

Mer info och alla specs finns på www.hilti.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.