“Skicka en hammare till finansministern!”

Vissa knyter näven i fickan, andra gör slag i saken: Energihus vd Madeleine Fredman uppmanar i dag i en film på sociala medier att du ska skicka en hammare till Magdalena Andersson för att protestera mot minskningen av rotavdraget.
“Skicka en hammare till finansministern!”

Kommer regeringens föreslagna neddragning av rotsubventionerna att få småentreprenörer att krascha eller är det på sin höjd en vägbula i ditt företags ekonomi? Det rasar en hård debatt där företagare skarpt kritiserar den föreslagna neddragningen och regeringen försvarar sig. Nu har uppropet gått över till sociala medier efter att vd:n för energihus lagt upp en film där hon tillsammans med sin kollega Gunnar Svensson uppmanar företagare över hela landet att posta en hammare till finansminister Magdalena Andersson.

– Vi uppmanar alla andra rothantverkare att skicka en hammare till regeringskansliet för att protestera mot en minskning av ROT-avdraget, säger Gunnar Svensson i filmen.

Filmen är en del av organisationen Företagarnas kampanj #rotupproret.

SKRIVEN AV
Per Wallin
Reporter, fotograf och redaktör på DMH
Journalist från Västerås med bland annat ett Mongol Rally på meritlistan. Nästa mål är att äta världens största geléråtta (cirka åtta kilo). Skriver om bygg- och hantverksbranschen i stort, i väntan på genombrottet som Harlequin-författare. Tar gärna emot tips från er på per.wallin@dmh.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.