Skarpare knivar, snällare hammare

Fiskars vässar sortimentet med Hardware Pro-serien
Skarpare knivar, snällare hammare

Att få mer gjort med mindre ansträngning, det är väl lite vad verktygsergonomi går ut på? Det är också tänket bakom Fiskars nya proffsserie Hardware Pro – ett brett sortiment funktionella hammare, bultsaxar, slag- och skärverktyg framtagna med hjälp av Fiskars PowerArc- och PowerGear-teknologier.

Om begrepp som PowerArc och PowerGear inte säger dig särskilt mycket, kan vi som exempel berätta att slagverktygen kommer med det nya anti-vibrationssystemet IsoCore Shock Control System som absorberar upp till 70 procent av vibrationerna, och att knivarna är berikade med den nya beläggningen CarbonMax som sägs behålla bladens skärpa upp till 24 gånger längre än standardredskap. Knivarna kommer dessutom med ett låsningssystem som förhindrar att bladen utlöses automatiskt.

Mer info hittar du på www.fiskars.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.