Singel eller auto?

Snabb och effektiv 18V najmaskin från Makita.
Singel eller auto?

Att dra fast armeringsjärn på ett större jobb är ingen picknick. Men med ett ergonomiskt och välbalanserat verktyg som Makitas nya najmaskin DTR180 är det snudd på en syssla du skulle kunna göra på fritiden. Inte? Okej då.

DTR180 kan hur som helst köras i singelläge då avtryckaren trycks ned för varje najning, eller i autoläget då avtryckaren hålls intryckt och maskinen känner av när du flyttar den och tråden ska skjutas ut. Under en sekund tar det att utföra en najning. Styrkan går även att reglera på en skala från 1 till 6, beroende på material och säkerhetskrav. Skulle tråden ta slut byter den i tre enkla steg på ett par sekunder. DTR180 mäktar med omkring 5 300 najningar på ett fulladdat 5,0 Ah batteri, vilket motsvarar ungefär 44 trådspolar. Jobbar du i tuffa miljöer? Inga problem! XPT-teknik skyddar effektivt maskinen från damm och vattendroppar.

Läs mer på www.makita.se

 

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.