Sila lanserar luftrenare med hög kapacitet

Sila lanserar luftrenare med hög kapacitet

Stor kapacitet i litet format. För att nya luftrenaren 700A3 ska få plats på mindre ytor som badrum eller i dörröppningar, och dessutom klara att rena upp till 700 m3 luft per timme, har Silas utvecklingsavdelning bokstavligen fått tänka utanför boxen.

Eller ja … vad de egentligen gjort är att de byggt själva boxen på höjden, och som grädde på moset kastat in dubbla utblås och ett 4,45 m2 stort H13-filter som avskiljer hela 99,95 procent av de hälsovådliga, luftburna partiklarna som ingen vill ha på arbetsplatsen. 

Drifttidsmätare håller koll på timmarna. Filtervakt indikerar när det är dags att byta filter. Släta sidor, stapelbarhet och låg vikt (12,5 kg) är egenskaper som borgar för smidig transport och förvaring. Komplettera med tillbehör som dammkåpa, anslutningskit, front- och saneringsstos eller Silas patenterade saneringsram.

Läs mer på www.silaproducts.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.