SHARING IS CARING

Hörselskydd för gruppkommunikation från svenska Sordin
SHARING IS CARING

Svenska innovationsföretaget Sordin, som för många kanske främst är kända för sina hörselskydd anpassade för jakt- och skytte, har i samarbete med Prevas tagit fram det här elektroniska hörselskyddet, Sordin Share, som möjliggör simultan tvåvägskommunikation för grupper och arbetslag på upp till femton personer, trots bullrig miljö. Varje hörselskydd kan dessutom anpassas individuellt, till exempel genom att justera ljudprofilen och/eller nivån för medhörning.
Du som är van med röstassistenter som Alexa eller Google Home kommer antagligen också att gilla röststyrningsfunktionen, som fungerar för de flesta vanliga inställningar och kommandon. För dig som oroar dig för att bli ”hen som pratar med osynliga kompisar” på bygget finns även en app att tillgå. Läs mer på www.sordin.com

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.