Senaste nytt inom vampyr bekämpning

Redaktionens amatörfilosofer sticker ut hakan och myntar ett axiom: Utan att se ordentligt kan du inte arbeta ordentligt.
Senaste nytt inom vampyr bekämpning

Det finns andra nackdelar också: Man vill inte treva sig fram över arbetsstycket i beckmörker med ena handen medan man har höftar lite med en motorsåg med tejpat dödmansgrepp i den andra. För att skingra mörkret använder sig många idag av undermåliga halogenlösningar som varken erbjuder hållbarhet eller tillräckligt ljusflöde. Efter att ha fått vittring på denna lucka i utbudet har Festool tagit fram en bygglampa vid namn Syslite Duo med modern LED-teknik. Placeringen av dioderna ger homogen belysning i 180 graders vinkel. Ljusfärgen på 5000 grader kelvin efterliknar naturligt dagsljus, och bidrar inte bara med minskad risk för oönskade amputationer, utan gör även gott för humöret. Läs mer hos festool.com

SKRIVEN AV
Per Wallin
Reporter, fotograf och redaktör på DMH
Journalist från Västerås med bland annat ett Mongol Rally på meritlistan. Nästa mål är att äta världens största geléråtta (cirka åtta kilo). Skriver om bygg- och hantverksbranschen i stort, i väntan på genombrottet som Harlequin-författare. Tar gärna emot tips från er på per.wallin@dmh.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER