Samsungs nya värstinglur

Samsungs nya värstinglur

Som alltid vid den här tiden på året så släpper Samsung sina nya flaggskeppstelefoner i Galaxy S-serien. Årets enheter i Galaxy S22-serien påminner till stora delar om förra årets S21-serie, men har förstås begåvats med modernare komponenter. 

Värstingmodellen S22 Ultra är dessutom att betrakta som en fullvärdig uppföljare till både förra årets S21 Ultra och den nu eventuellt nedlagda Note-serien. Här finns nämligen både stöd för styluspennan S-Pen och en plats att placera den i när den inte används, precis som på de populära Note-enheterna. En värstingtelefon från Samsung har förstås också riktigt grova specifikationer. Eller vad sägs om Samsungs nya Exynos 2200-chipp, ett batteri på 5 000 mAh, en 6,8-tumsskärm av AMOLED-typ med QHD+-upplösning och dynamisk uppdateringsfrekvens på upp till 120 Hz? Priset på enheten ligger på 13 990 kronor i instegsutförande. www.samsung.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.