Säkrare installationer med ny microcementsil 

Säkrare installationer med ny microcementsil 

Visste du att mikrocement initialt utvecklades för den amerikanska marinen för över 30 år sedan, då ett halkfritt, slitstarkt och vattentätt ytmaterial behövdes för användning på hangarskeppens däck?

Ett välkänt problem med det alltmer populära materialet vid våtrumsinstallationer, åtminstone då man jobbar med vanliga kvadratiska klinkerramar, har traditionellt varit att få bra vidhäftning och undvika ojämnheter, i värsta fall med fuktskador som följd. 

Det här problemet löser Purus nya microcementsil Sun, som utvecklats och testats tillsammans med Centro och Sika. Den cirkulära ramens utformning tryggar inte bara ytskiktets slutliga försegling, utan borgar också för en snabbare installation.

Modellen passar golvbrunnar med sildimension 150 mm, och kommer i färgerna rostfri, svart och mässing med eller utan urtag. Mer info finns på www.purus.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.