Saknar mobilen (underlags)täckning?

Ny app för snickare och takmontörer från Mataki.
Saknar mobilen (underlags)täckning?

Jobbar du med underlagstäckning på tak eller luft- och ångtätning av väggar? Då bör du definitivt kolla in Matakis nya app för snickare och takmontörer. Här finns, utöver produktinformation och proffsgrejer särskilt anpassade för svenskt klimat och svenska byggnormer, också tips, lösningar och pedagogiska monteringsanvisningar för flera olika takmoment – både som stillbilder och video. Videosekvenserna är dessutom språklösa för att passa alla användare.

Appen har även en PROFFS-sektion med inloggning för användare som genomgått Matakis utbildningar Solution Tak eller Solution Vägg, med möjlighet att skriva ut till exempel egenkontroller, produktgarantier samt Matakis vattentätgaranti för underlagstäckning. Appen fungerar lika bra på dator som mobila enheter och finns att ladda ned på www.app.mataki.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.