Säkert på 3 minuter

Vandalskydd för entreprenadmaskiner från Rondellen Maskin.
Säkert på 3 minuter

Skadegörelsen på maskiner i Sverige har ökat under flera års tid. Bara under 2018 polisanmäldes 189 000 fall, med stora kostnader både för reparationer och stående fordon som följd. Med vandalskyddet CabCare från Rondellen Maskin slipper du bli en del av den dystra statistiken. Skyddet är godkänt av ledande maskintillverkare, speciellt utformat för att matcha hyttens form och använder befintliga fixpunkter för att säkerställa att certifieringen inte äventyras. CabCare passar de flesta tillverkare och entreprenadmaskintyper, till exempel grävmaskiner, hjullastare, dumpers och teleskoplastare.

Snabblås-system gör att skyddet kan monteras/demonteras på cirka tre minuter, och när det inte används kan det förvaras i en specialgjord korg på taket eller i bilen. Säkra upp maskinparken med ett besök på www.rondellenmaskin.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.