Sagan om LED-ringen

Nätdriven 1 010 W handöverfräs från Festool
Sagan om LED-ringen

”Tänd ljuset för perfekt precision!” Med Festools nya handöverfräs OF 1010 R, som istället för traditionell LED-lampa kommer med en LED-ljusring placerad direkt ovanför arbetsobjektet, jobbar du med en skuggfri belysning som en porträttfotograf skulle vara stolt över.

Pelarklämma på båda sidor gör handöverfräsen mycket vridningsstyv. Robusta parallellanslag med central fastklämning möjliggör enkel, exakt (1/10 mm) och verktygslös inställning av fräsdjupet. Funktioner som snabbroms, omstartspärr och temperaturövervakning har din rygg när det kommer till säkerheten. Spånutsug för slangdiameter D 27 och D 36 finns integrerat direkt i fräsbordet.

Och med ett tillbehörssortimentet större än Bianco Ingrossos klädkonto (fräsar, frässchabloner, styrskenor, glidsulor samt Festools smarta förbindningssystem VS 6001010 är bara några exempel) är användningsmöjligheterna nära nog obegränsade.

Tillgänglig från och med februari 2023.

Läs mer på www.festool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.