Rymdskepp i din trädgård

För första gången släpper Bosch tre nya batteridrivna trädgårdsredskap i det blå proffssegmentet. Det ska vara tyst, smidigt och driftsäkert när man fejar hos kunden med gräsklippare, buskröjare och häcksax.
Rymdskepp i din trädgård

– Det här är verkligen till för proffsen, den klarar lika mycket som en bensinklippare och man slipper nackdelarna, säger Joakim Berglund på Bosch.

Spindeln i nätet för alla tre produkter är det nya 36V 6,0 Ah-batteriet som sitter i alla tre produkterna. Likt sin laddare är den bastanta litiumklumpen helt vädersäkrad och i dubbelupplaga kan den få gräsklipparen att avverka en yta motsvarande sex tennisbanor.

Som tillval till sin häcksax har Bosch plockat fram ett batteribälte, då det är hetare än någonsin att vara snäll mot kroppen.

– Buskröjaren är också vägd, det är viktigt för oss att man som proffs ska kunna jobba länge och säkert, säger Joakim Berglund.

Läs mer på: bosch-professional.com

SKRIVEN AV
Per Wallin
Reporter, fotograf och redaktör på DMH
Journalist från Västerås med bland annat ett Mongol Rally på meritlistan. Nästa mål är att äta världens största geléråtta (cirka åtta kilo). Skriver om bygg- och hantverksbranschen i stort, i väntan på genombrottet som Harlequin-författare. Tar gärna emot tips från er på per.wallin@dmh.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.