Ruggat 2.0

IP65-klassad tablet med 14" skärm och dubbla batterier från Getac
Ruggat 2.0

Många är ju svaga för de där Transformers-doftande ruggade enheterna som ser ut lite som om en gammal Ericsson R310s (”Hajen”-telefonen, du vet) har svalt en modern enhet. Men hör du till dem som föredrar en slickare produkt med vettig prestanda, som ändå står pall för väder, vind, damm och oöm behandling i stort.

Ja, då är Getacs nya IP65-klassade tablet A140 G2 definitivt värd att kolla in. Lite specs: Intel Core i7-processor, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC/ RFID-läsare, fingeravtryckläsare, dubbla utbytbara batterier och 14” Lumibond-display som fungerar i regn och med handskarna på. MILSTD 810H-testning innebär att A140 G2 klarar fall från upp till 1,2 meter och temperaturer från -29–63°C. Skulle något mot förmodan packa ihop finns tre års garanti att luta sig mot.

Mer info och alla specs hittar du på www.getac.com

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER