Ruggat 2.0

IP65-klassad tablet med 14" skärm och dubbla batterier från Getac
Ruggat 2.0

Många är ju svaga för de där Transformers-doftande ruggade enheterna som ser ut lite som om en gammal Ericsson R310s (”Hajen”-telefonen, du vet) har svalt en modern enhet. Men hör du till dem som föredrar en slickare produkt med vettig prestanda, som ändå står pall för väder, vind, damm och oöm behandling i stort.

Ja, då är Getacs nya IP65-klassade tablet A140 G2 definitivt värd att kolla in. Lite specs: Intel Core i7-processor, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC/ RFID-läsare, fingeravtryckläsare, dubbla utbytbara batterier och 14” Lumibond-display som fungerar i regn och med handskarna på. MILSTD 810H-testning innebär att A140 G2 klarar fall från upp till 1,2 meter och temperaturer från -29–63°C. Skulle något mot förmodan packa ihop finns tre års garanti att luta sig mot.

Mer info och alla specs hittar du på www.getac.com

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.
Det här är en annons | Till sajten >