Rototilt släpper ny generation gripar

Rototilt släpper ny generation gripar

Du som kan din Terminator-saga vet ju redan att det bara är en tidsfråga innan maskinerna tar över här på planeten.

Och när det väl händer är det bara att hoppas att de inte har tillgång till grejer som Rototilt nya generation sorterings- och multigripar med vändbart ändstål och spets-mot-spets-stängning – redskap som inte bara är betydligt mer kraftfulla än föregångarna i viktklassen, utan även har utrustats med en extra lyftpunkt, vilket gör att de bättre kan hantera till exempel stenar (eller de individer som ännu inte underkastat sig övermakten, får man anta). 

Nytt är även att lasthållningsventilen är integrerad i cylindern, samt att griparna kommer med dubbla parallellstag och stor vinklad bottenplåt – egenskaper som gör konstruktionen mer kompakt och slitstark.

Har du en grävmaskin i mellanklassen är det bara att beställa nu, innan det är försent. Under hösten 2023 ska leveranserna, enligt uppgift, vara igång. 

Mer info finns på www.rototilt.com/sv.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.