https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Rörd, inte skakad.

Kompakt sladdlös M18 FUEL-blandare från Milwaukee
Rörd, inte skakad.

Lökigt med Bond-referenser i en text om maskiner? Förvisso, men här snackar vi också om kraftfull batteridriven best med en (obelastad) hastighet på 550 varv/min och branschledande drifttid på upp till 30 minuter – konstruerad för byggentreprenörer, byggföretag, målare, plattsättare och hemliga agenter, som hanterar tunga blandningar som betong.

 

Det justerbara 180 graders-handtaget går att justera i hela 16 olika lägen efter personliga preferenser och det material som blandas. På det variabla hastighetsvredet finns 8 olika hastigheter att tillgå. Välj en som funkar för jobbet och lås den så slipper du, till skillnad mot James Bond, ständigt gå omkring med fingret på avtryckaren. M18 FPM-0X säljs endast naken, men är självklart fullt kompatibel med det övriga M18-sortimentet.

 

Mer info, demonstrationsfilmer och specs hittar du på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.