https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Röd eller grön?

Nya krysslasrar och avståndsmätare från hultafors.
Röd eller grön?

Två rekommendationer för dig som är sugen på laser så här i början på året: Nya Star Wars-rullen The Rise of Skywalker eller någon av Hultafors återförsäljare, där vi på DMH starkt rekommenderar det senare.

Hos Hultafors kan du nämligen beskåda fyra helt nya produkter: en röd och en grön krysslaser samt två avståndsmätare. Dessutom slipper du baby Yodas jollrande. H3X360 är en röd krysslaser lämpad för jobb som rördragning, kakelsättning och tapetsering, eller för att markera referenspunkter i tak och på golv. H360G är en grön krysslaser med högre synlighet där laserpendeln kan låsas och finjusteras horisontalt och vertikalt.

Båda krysslasrarna har en räckvidd på upp till 25 m och en noggrannhet på +/- 0.2 mm/m. Nya avståndsmätarna HDL20 och HDL 100-S är kanon för jobb som kablar och rör, beräkning av yta på väggar/tak och volymsuppskattningar, där produktnamnet avslöjar den största skillnaden, räckvidden: upp till 20 m för HDL20 och upp till 100 m för ”storebror” HDL 100-S, som också har en något bättre noggrannhet.

Mer info och demofilmer finns på www.hultafors.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.