Robust och pålitlig värmekamera

Robust och pålitlig värmekamera

Smutsiga, oljiga, fuktiga och allmänt krävande arbetsplatser. Ja, faktum är att den här IP54-klassade arbetshästen till värmekamera från FLIR är godkänd för användning i explosiva miljöer, och klarar fritt fall från två meter.

Nu behöver du förvisso inte ha sprängämnen på jobbet för att ha nytta av FLIR Cx5, som bjuder på en hel del prestanda under ”huven”.

Med termisk upplösning på 160 × 120, beröringskänslig 3,5″ skärm och innovativ ”point and shoot”-teknik är det enkelt att göra noggranna mätningar på fältet. Den ATEX-godkända kameran har inbyggt minne för cirka 5 000 bilder, men med FLIR:s nya Cloud-lösning Flir Ignite är det även möjligt att skicka data rakt upp i molnet.

Behöver du analysera bilder mer utförligt på hemmaplan är även detta en smal sak, tack vare gratisprogramvaran FLIR Thermal Studio, som även finns på svenska.

Läs mer på www.elma-instruments.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.