Robust och fällbar snöskyffel från Engelbert Strauss

Robust och fällbar snöskyffel från Engelbert Strauss

Än är inte vintern över. Särskilt inte för dig som är stationerad längre norröver. Och med tanke på klimatets ”track record” på senare tid (läs: lynnigare än Joaquin Phoenix i filmen Joker) så är det bara att förlika sig med möjligheten för snökaos långt in på försommarmånaderna.

Och då kanske detta kan vara någonting? Den här
snöskyffeln i korrosionsbeständigt stål från Engelbert Strauss är inte bara extremt robust och vädertålig. Den är dessutom hopfällbar, från 138 cm till 77,5 cm när du inte behöver den. Inga problem att förvara eller transportera med andra ord.

Perfekt för gångvägar, infarter och liknande miljöer. Ja, till om med för skottning av isiga underlag, tack vare bladets profilkant i aluminium. Ergonomiskt 2-komponents D-handtag för bästa komfort. Och med en maxlast på 40 kg lär det snarare vara din egen kapacitet som begränsar arbetet, snarare än skyffelns.

Läs mer på www.engelbert-strauss.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.