https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Revolutionerande ny skruvdragare från Wiha

Revolutionerande ny skruvdragare från Wiha

En elektrisk skruvdragare med samma vikt och dimensioner som en ”vanlig” manuell skruvdragare. Det måste väl ändå vara omöjligt? 

På utsidan ser Wiha speedE ut som en hel vanlig ”skruvmejsel”, men den här skönheten gömmer inte bara en inbyggd elmotor i handtaget, utan även en rad innovativa funktioner som rimligtvis bör kunna effektivisera arbetet för en stor grupp hantverkare som exempelvis elektriker, servicetekniker och montörer.

Med speedE använder du betydligt mindre kraft än med vanliga elektriska skruvdragare, och du kommer dessutom åt tidigare ”omöjliga” platser. En lätt vridning med tum- och pekfingret är allt som behövs för att aktivera elmotorn, som sedan enkelt drar skruven. Skulle du behöva efterspänna så fungerar speedE även som en traditionell manuell skruvdragare upp till 8 Nm. Trots sin kompakta storlek klarar batteriet upp till 800 elektriska skruvarbeten på en enda laddning, vilket trots allt motsvarar flera arbetsdagar för de flesta yrkesgrupper.Läs mer på www.wiha.com/se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.