Rena verktyg, rent samvete

Ny trio borstar för hårt smutsade verktyg från Tebo
Rena verktyg, rent samvete

Skitiga och negligerade verktyg fungerar inte bara sämre och går sönder fortare, det signalerar heller inte direkt ”yrkesproffs” när du dyker upp på jobbet med grejer som ser ut att komma direkt från en ”lagerförsäljning” i Värtahamnen.

Med den här nya trion tåliga borstar från Tebos Strong-serie håller du utrustningen i toppskick mellan uppdragen: Diskborste Strong, proffsvarianten av den klassiska hushållsdiskborsten, har en kraftig skrapkant och styv borst av nylon och kommer bäst till sin rätt vid jobb som rengöring av mindre verktyg och hinkar. Fog- och kantborste Strong kommer med Softgriphandtag, konad borst av nylon och används med fördel vid grovrengöring av verktyg, fogar och svåråtkomliga ytor. Avslutningsvis finns även Hinkborste Strong, det perfekta redskapet för att styra upp blandare och hinkar.

Läs mer på www.tebo.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.