https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Redo för fältet

Ryggsäck för elektriker från Wiha
Redo för fältet

Verktygslådor i alla ära, men för de där snabba standardjobb där du inte behöver hela arsenalen av utrustning: Varför inte testa den här smidiga ryggan från Wiha som kommer med det mesta du behöver på fältet från ergonomiska skruvmejslar, insexnycklar, avisoleringsverktyg och tänger till spänningsprovare, meterstav och ficklampa. Plus ett helt gäng in- och utvändiga fickor, öglor och övrigt förvaringsutrymme för dina personliga favoriter.

Termoformade ryggdynor, ergonomiskt handtagskoncept och låg vikt (7,34 kg) borgar för komforten. Bottentråg av stabil polypropylen och hölje av impregnerad deniernylon håller fortet mot väder, vind och tuffa förhållanden i stort på arbetsplatsen och tippsäkert stativet gör att väskan står stadigt under arbete. Läs mer på www.conrad.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.