Recover tillkännager lanseringen av nya varumärket SERWENT: “Ny strategisk inriktning”

Recover tillkännager lanseringen av nya varumärket SERWENT: “Ny strategisk inriktning”

Recover, den ledande EQT-ägda leverantören av Industriservice, Skadeservice och Riv & Håltagning i Skandinavien, tillkännager nu lanseringen av det nya varumärket SERWENT. Åtta företag som tidigare tillhört Recovers affärsområde Environmental Services samlas nu under gemensamma varumärket SERWENT.

I Sverige berör detta Recover Industriservice AB. Etableringen av SERWENT beskrivs som en milstolpe i koncernens tillväxtresa. Via integreringen och det stärkta samarbetet mellan de åtta högt respekterade företagen kan SERWENT leverera ett brett utbud av UIM-tjänster; från rutinunderhåll till komplexa infrastruktur- och relining-projekt.

– Skapandet av SERWENT markerar en ny strategisk riktning för Recover, säger Ted Söderholm, CEO för Recover Group i ett pressmeddelande. Det största affärsområdet, Property Remediation, kommer att fortsätta under varumärket Recover, medan Recover Industriservice omvandlas till SERWENT. SERWENT kommer att drivas som ett fristående företag med en egen ledningsgrupp, strategi och varumärke, vilket förstärker fokus, enkelhet och entreprenörskap.

“NATURLIGT NÄSTA STEG”

Alexander Holter, vd på SERWENT:

– Vi är enormt glada över att nu presentera SERWENT, som förenar våra exceptionella medarbetare under ett gemensamt varumärke. Efter att ha fördubblats i storlek sedan 2020 stärker detta strategiska drag vår position som en ledande kraft inom den skandinaviska UIM-sektorn, vilket gör det möjligt för oss att förse våra kunder med hög expertis, innovation och servicekvalitet. Integrationen och samarbetet har pågått i flera månader och ett gemensamt varumärke var ett naturligt nästa steg för företagen inom SERWENT.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.