Prestanda i liten kostym

Prestanda i liten kostym

Urslipning, gradning, frihandsfräsning, kapning eller avrostning. Med FLEX nya rakslipar DGE25 och DGE8 har du baserna täckta när det kommer till all typ av slipning och polering av stålmaterial eller trä. Inte minst, skulle vi vilja påstå, när det kommer till precisionskrävande uppgifter och jobb på svåråtkomliga ställen.

Är det framför allt en kompakt maskin med litet handtagsomfång du är ute efter, så är den nättare DGE25 maskinen för dig, ett verktyg som den nätta storleken till trots levererar upp till 25 000 varv/min. För längre räckvidd, handtagskåpa samt ett något högre maximalt varvtal (32 000 varv/min) är det ”storebror” DGE8 som gäller.

Oavsett vilken du väljer kommer du att gå hem från återförsäljaren med en maskin som erbjuder funktionalitet som mjukstart, överbelastningsskydd, temperaturövervakning samt återgångsspärr vid strömavbrott.

Mer info hittar du på www.flexscandinavia.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.