Precisa snitt

STIHL lanserar batteridrivna kapmaskiner för sten och metall
Precisa snitt

Precis som branschkollegorna Milwaukee har även STIHL rullat ut nytt inom ett produktområde som för bara några år sedan i princip inte existerade, batteridrivna kapmaskiner.

Två modeller för krävande och precisa kapningar av byggnadsmaterial som sten och metall, handlar det om: TS 710i som levererar 5,2 kW, och ”storebror” TS 910i som erbjuder 6,2 kW. ElastoStart-funktionalitet gör maskinerna lätta att starta/stoppa. Elektronisk insprutning och en modern motor av Scavenging-typ borgar för fina driftsegenskaper, och gör att du kan trycka på hårdare utan att maskinerna tappar i varv.

Antivibrationssystem och välbalanserad design minskar vibrationer i handtagen, och därmed belastningen på leder och muskler. Är du intresserad av maskindata kan båda modellerna enkelt anslutas till den molnbaserade lösningen STIHL Connected, genom att fästa en Smart Connector på maskinen.

Läs mer på www.stihl.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.