Portabel elsäkerhetsprovare med touchfunktion

Portabel elsäkerhetsprovare med touchfunktion

Behöver du kunna prova/verifiera säkerheten av maskiner och elektrisk utrustning enligt lågspänningsdirektivet och maskindirektivet på jobbet? Då skulle vi vilja tipsa om att Chauvin-Arnoux har rullat ut två nya, IP40-klassade kombitestare/elsäkerhetsprovare. 

Med CA6161 och CA6163, som de två modellerna heter, kan du utföra tester som exempelvis isolations-, högspännings-, läckström- och skyddsledarprov – allt enligt fler europeiska normer än vad det redaktionella utrymmet för denna text tillåter oss att nämna. Spara värdena direkt på USB eller skicka dem till datorn via den medföljande MTT-mjukvaran.

Bland specsen gillar vi även den användarvänliga 5” (800 x 480 px) färgskärmen med touchfunktion. Båda mätarna kommer kompletta och redo för action med bland annat krokodilklämmor, högspänningsprobar, testledningar och en stilig väska.

Mer info hittar du på www.camatsystem.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.