Pneumatiska spolknappar med flexibel montering

Pneumatiska spolknappar med flexibel montering

Spolknappen på toaletter är alltjämt notoriska platser där bakterier frodas. Särskilt i offentliga lokaler. En lösning på problemet är såklart att sköta renhållningen. En ännu bättre lösning är att aldrig röra knappen i fråga. Det behöver du heller inte med de här nya, pneumatiska varianten från TECE där själva spolmekanismen aktiveras med hjälp av luftslangar. 

TECEflushpoint, som är anpassad för både enkel- och dubbelspolningssystem, kommer också med fördelen att den kan monteras helt fristående från cisternen, inom en radie på 1,7 meter. Perfekt när toaletten behöver anpassas för funktionshindrade, eller om du vill bygga in spolknappen i möbelinstallationer.

TECEflushpoint finns i färgerna vitt, matt krom och polerad krom. För en kraftigare dubbelspolning finns spolnappen även med fyrkantig och rund platta.

Läs mer på www.tece.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.