Plus-meny hos verktygshandlaren

Ny versioner av borrhammare och kombihammare från FLEX.
Plus-meny hos verktygshandlaren

Nej, rubriken ljuger inte. FLEX har nämligen uppdaterat sitt CHE-borrhammarsortimentet med plus-modeller av två populära maskiner för lättare mejslingsarbeten som borttagning av puts och kakel. 

Borrhammaren CHE 2-28 R SDS-plus är lätt 800W-maskin i pistolutförande för trä, betong och metall med glasfiberförstärkt växellåda och närmast identiskt vridmoment i båda rotationsriktningarna. Välj mellan borrning, hammarborrning och mejsling med rotationsstopp. Kombihammaren CHE 4-32 R SDS-plus då, är en 900W slagborr och mejselhammare i D-design med hög slagenergi, låga vibrationer och fyra funktioner: borrning, hammarborrning, bilning, mejsling med rotationsstopp. Både maskinerna kommer också med finesser varvtalsreglering med låsfunktion, ergonomiskt Soft Grip-handtag och verktygslöst byte mellan SDS-plus borrfäste och 1,5–13 mm snabbchuck.Läs mer på www.flexscandinavia.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.