https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Planslip med effektiv dammuppsamling

Planslip med effektiv dammuppsamling

Vibrationer, farligt damm och till viss mån ergonomi är naturligtvis faktorer då som varje hantverkare med självaktning och ett vettigt säkerhetstänk behöver beakta inför alla typer av sliparbeten. Med lanseringen av den här nya, batteridrivna planslipen har Milwaukee redan gjort en stor del av det proaktiva arbetet.  

M18 BQSS-502B är enligt uppgift klassledande både när det kommer till vibrationsnivåerna och dammuppsamling – utan att kompromissa med prestandan, som ligger fullt i linje med jämförbara eldrivna maskiner.

Nämnas bör även universalslangadaptern som minskar rengöringstiden, och ett tvåstegssystem med klämmor som gör det enkelt att snabbt byta slippapper.

Levereras med 2 stycken 5,0 Ah-batterier, snabbladdare och verktygsväska. Alternativt utan batterier och laddare. Mer info samt demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.