Plannja lanserar Djurgårdsgrön – ny kulör för plåttak

Plannja lanserar Djurgårdsgrön – ny kulör för plåttak

En tydligt trend, åtminstone då vi pratar om tak- och fasadprodukter, är gröna produkter. Då pratar vi både bokstavligen, sett till kulörer, och bildligt, sett till hållbarhet och miljövänlighet.

Nya Djurgårdsgrön, som färgmässigt landar någonstans mellan Plannjas befintliga kulörer Mossgrön och Ärggrön, har enligt uppgift hämtat inspiration från 1800-talets småhusbebyggelse i Stockholm. Utöver det stilrena uttrycket, som harmonierar särskilt fint med ljusgrå och vita toner, är dessutom själva färgbeläggningen (GreenCoat Pro BT) framtagen med svensk rapsolja istället för fossil olja.

Djurgårdsgrön är tillgänglig för Plannjas sortiment av planplåt inklusive vissa profiler, och går dessutom att specialbeställa för hela sortimentet av takavvattning. Läs mer på www.plannja.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.