https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Pimp my byggbil

Ett säkert vårtecken är motorcyklar, kjolar och prästkragar. Till skillnad mot dig som har sladdat runt hela året i ur och skur, men även du ska väl kunna uppdatera ditt mesta arbetsredskap med lite nya prylar? 
Pimp my byggbil

3.Laddbox

Laddat för spänning

Ett av fartguppen för elbilarnas framgång har varit bristen på snabbladdare. Nu vill Vattenfall öka utbyggnaden och släpper därför Laddbox Online, en uppkopplad laddare som ska klara av laddning av de flesta elbilsmodeller. Det som skiljer sig från andra laddare är att ägaren till laddboxen – det handlar alltså om att köpa loss boxen – får full kontroll över vem som ska kunna ladda. Boxens ägare kan alltså göra det möjligt för sina egna elbilar att ladda gratis, medan man tar betalt av alla andra för att på så vis täcka kostnader. Administrationen landar i Vattenfalls knä. Mer information hittar du självklart på www.vattenfall.se

Olycksfri punktering

Alla som haft oturen att köra i närheten av en byggarbetsplats bara för att upptäcka att en tvåtumsskruv borrat sig in i den nästan helt nya baksulan på mc:n kan nu glädjas åt sina yrkesförarvänner som ofta transporterar saker vid bygg- och anläggningar. Däckserien Michelin X Works kommer med en kostnadsfri olycksskadegaranti som gör att eventuella olyckor ger kunden en kredit hos återförsäljaren till dess att man nått ner till 50 procent av däckmönstret. Allt kunden behöver göra är att registrera sig på lastbil.michelin.se vid köpet av däcken.

2.Voyager_frilagd-med-fäste_400

Mobilen i fast hand 

Plågas du av dålig uppsikt i vänsterfilen när du klämmer fast mobilen mellan axel och öra? Förutom de rent lagliga konsekvenserna av mobilförbudet och den eventuella risken att åsamka medtrafikanterna obefogad skada innebär det också en hälsorisk för dig. Som tur är har Malux tagit fram en fordonsanpassad smart 3G-telefon för fast installation och uttag för en yttre antenn vilket ska ge bra ljud och säker uppkoppling. Den tryckkänsliga skärmen är på 3,5 tum och telefonen bjuder också på en WiFi-hotspot för uppkoppling av andra bärbara enheter. Namnet på en sådan färdkamrat är självklart givet: Voyager. Mer info om denna hittar du på www.malux.se

SKRIVEN AV
Per Wallin
Reporter, fotograf och redaktör på DMH
Journalist från Västerås med bland annat ett Mongol Rally på meritlistan. Nästa mål är att äta världens största geléråtta (cirka åtta kilo). Skriver om bygg- och hantverksbranschen i stort, i väntan på genombrottet som Harlequin-författare. Tar gärna emot tips från er på per.wallin@dmh.nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.