https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Perfekt resultat med nya LTX från Grabber

Perfekt resultat med nya LTX från Grabber

Att skruva lister utan att det spricker kan vara en utmaning, särskilt om man inte har rätt skruv för jobbet. Och för rätt grejer, varför inte gå direkt till folk som har gjort skruvar för proffs i 44 år? 

LTX är en tunn, uppdaterad version av Grabbers populära list, golv- och panelskruv PTX med en huvuddiameter på 4,5 mm som fräser sig ned i materialet samtidigt som den pressar listen dikt mot väggen för ett diskret och sprickfritt slutresultat. LTX ger ett perfekt resultat för alla typer av listverk och klarar de flesta träslag som plywood, ek, teak, björk, furu, gran samt även MDF, HDF, träfiberskivor och OSB. Det rekommenderade varvtalet är 400 – 1 200 varv/min. Skruven kommer förzinkad, vitlackerad eller sexigt gulchromaterad och går att beställa i måtten 3,3 x 28 mm, 3,3 x 35 mm, 3,3 x 48 mm och 3,3 x 62 mm. Läs mer på www.grabber.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.