https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Perfekt moment

50 procent snabbare installation med digitala momentnycklar från Milwaukee
Perfekt moment

Manuella momentnycklar och att gå på känsla i alla ära, men nu är det dags att kliva in i den digitala eran även när det kommer till åtdragning av fästelement vid installation av till exempel ledningar och kopplingar. Med Milwaukees nya digitala M12 momentnycklar drar du inte bara varje fästelement med exakt rätt moment varje gång, monteringen går även upp till 50 procent snabbare och belastar kroppen betydligt mindre. M12-momentnycklarna kommer i två versioner: 3/8” och 1/2” med momentintervaller på 13,6–135,6 Nm respektive 16,9–203,4 Nm. Ställ in målmoment och max varvtal efter användningsområde.

Verktyget stoppar automatiskt innan målmomentet för att förhindra för hård åtdragning, och du kan därefter dra det sista för hand. Verktyget meddelar användaren vid rätt åtdragningsmoment. Momentdata och rapporter sparas enkelt i appen ONE-KEY.

Mer info och demonstrationsfilmer hittar du på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.