Par i verktyg

Edwin mäter och fjättrar
Par i verktyg

Edwin bidrar till att fira in hantverkaråret 2012 inte bara med en, utan med två trevliga nyheter. Den första hjälper dig att veta var något ska kapas, den andra försäkrar dig om arbetsstyckets samarbetsvillighet genom att frihetsberöva det. Vi har till att börja med ett måttband, som utnyttjar det förvånansvärt ofta bortglömda faktum att bandet har två sidor. Edwins band har
dubbla mätskalor, en på varje sida, varav den undre ligger dikt an mot arbetsstycket när mätning och märkning ska utföras. Finns i tre olika storlekar.

Nyhet nummer två heter Croc Lock, ett namn vars ambition är att grafiskt illustrera hur pjäsen med en krokodils bettstyrka och lojalitet håller fast det som bearbetas skall. En multifunktionell, gummikäftad arbetsbock, helt enkelt, med tre hopfällbara ben och ett maxtryck på hela 1 000 kg. Priset är 1 990 kr i Järn- och byggfackhandeln. Läs mer hos edwin.se.

SKRIVEN AV
Niklas Natt och Dag
Värnpliktig fänrik, filosofie kandidat, kuverteringsmaskinsoperatör (nattskift), reporter, redaktör, seniorredaktör, chefredaktör, frilans, konsult.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER