Pålitlig och exakt testning – Megger släpper ny multifunktionstestare

Pålitlig och exakt testning – Megger släpper ny multifunktionstestare

Elektriska lågspännanläggningar, laddningsstationer för elfordon eller varför inte solcellsanläggningar? När det kommer till snabba, tillförlitliga, reproducerbara mätresultat för vanligt förekommande elektriska system. Ja, då blir det helt enkelt inte mycket bättre, just nu, än Meggers nya multifunktionstestare MFT-X1.

Med Meggers patenterade Confidence Meter-teknik, som stöder alla slingimpedansmätningar, kan du enkelt avläsa utvecklingen i slingmätningen, samt förekomsten av brus i kretsen. Felaktiga värden sorteras automatiskt bort, så att ett stabilt och konsekvent resultat uppnås. Detta möjliggör även mätningar med låg impedans, genom tvåtrådstestanslutningar och högströmstestning som exempel.

Vridknapparna och snabbtangenter kan manövreras exakt även med handskar, och vid starkt solljus kan displayen ställas om till monokromt läge (svartvitt) för bättre läsbarhet.

Mer info finns på www.conrad.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.