Paddelbrytare eller skjutreglage?

Nya batteridrivna 125- och 150 mm vinkelslipar från Milwaukee.
Paddelbrytare eller skjutreglage?

Sommaren, ja den är väl i stort sett över. Men vad gör det när ett helt sortiment nya M18 FUEL-vinkelslipar ligger och väntar hos Milwaukee efter semestern? M18 FUEL 125 mm och M18 FUEL 150 mm, där har ni produktnamnet på de maskinerna, som både finns att beställa antingen med låsfri paddelbrytare eller låsbart skjutreglage.

Maskiner väger in på 3,5 kg (med batteri) och jobbar med en obelastad hastighet på 9 000 varv/min. Bland funktionerna kan nämnas kickback-begränsande koppling och RAPIDSTOP som stoppar alla typer av skivor på mindre än 3 sekunder. Enligt Milwaukee ska maskinerna ”överträffa prestandan och kunna avlägsna mer material” under ett pass med valfri skiva på 125/150 mm än ”liknande lösningar med högre spänning”. Levereras med två stycken 5,5 Ah-batterier, M12–M18 snabbladdare, AVS-sidohandtag, FIXTEC-mutter, dammskydd och 125/150 mm-skydd.

Mer info och demonstrationsfilmer finns på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER