Oslipade diamanter

Pressa processkostnaderna med Norton Winter V-PRIME
Oslipade diamanter

När det kommer till CNC-slipning av till exempel tandluckor och urtag är kanthållfasthet och stabilitet av yttersta vikt för ett bra resultat. Hybrid- eller metallbundna slipskivor håller bättre än konventionella bakelitbundna slipskivor, men är samtidigt mindre flexibla och svårare att skärpa vid behov. V-Prime är ett nytt sortiment diamantslipskivor från Norton Winter med ett nyutvecklat bakelitbindemedel som har riktigt hög kanthållfasthet och samtidigt kräver mindre skärpning.

Med V-PRIME kan inmatningshastigheten ökas, vilket ger kortare cykeltider, färre avbrottstider, en längre livslängd och framför allt – en lägre total processkostnad. Norton Winter V-PRIME finns i alla vanligt förekommande former och dimensioner, samt även kundanpassade lösningar för att möta speciella krav.

Mer information hittar du på www.nortonabrasives.com/sv-sv

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.