Oslipade diamanter

Pressa processkostnaderna med Norton Winter V-PRIME
Oslipade diamanter

När det kommer till CNC-slipning av till exempel tandluckor och urtag är kanthållfasthet och stabilitet av yttersta vikt för ett bra resultat. Hybrid- eller metallbundna slipskivor håller bättre än konventionella bakelitbundna slipskivor, men är samtidigt mindre flexibla och svårare att skärpa vid behov. V-Prime är ett nytt sortiment diamantslipskivor från Norton Winter med ett nyutvecklat bakelitbindemedel som har riktigt hög kanthållfasthet och samtidigt kräver mindre skärpning.

Med V-PRIME kan inmatningshastigheten ökas, vilket ger kortare cykeltider, färre avbrottstider, en längre livslängd och framför allt – en lägre total processkostnad. Norton Winter V-PRIME finns i alla vanligt förekommande former och dimensioner, samt även kundanpassade lösningar för att möta speciella krav.

Mer information hittar du på www.nortonabrasives.com/sv-sv

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com