Ordning och reda

”Lådversion” av Festools förvaringslösning Systainer
Ordning och reda

Festools praktiska, modulära förvaringslösning Systainer är väl de flesta bekant med vid det här laget. Nu lanseras Sortainer, en produkt som lättast kan beskrivas som en Systainer konstruerad för mindre lådor/boxar, och saker som spik, plugg, skruv eller andra tillbehör som du behöver förvara på ett ordnat och överskådligt sätt. 

Precis som Systainern är Sortainern en flexibel produkt. Praktiska lådor på framsidan gör det enkelt att komma åt innehållet, även i ett Systainer-torn. Med hjälp av mellanväggar och insatsboxar kan lådorna enkelt delas in på olika sätt.

Sortainer-enheterna är inte bara kompatibla med varandra, utan även tidigare Systainer-generationer – och kan också integreras i bilinredningen vario3 från bott. För en än mer mobil lösning, komplettera med rullvagnen SYS-RB eller transportvagnen SYS-Roll. 

Läs mer på www.festool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.