Öppen plattform för fastighetsautomation från Schneider Electric

Öppen plattform för fastighetsautomation från Schneider Electric

Marknaden inom fastighetsautomation står inför ett vägskäl. De traditionella styr- och övervakningssystem som funnits i decennier ersätts idag allt mer med övergripande uppkopplade system för hela fastigheten. Men samtidigt som de nya systemen öppnar upp för spännande möjligheter ställs allt högre krav på de systemens öppenhet, skalbarhet och funktionalitet.

Ett av de företag som ligger i framkant av utvecklingen är Schneider Electric, som nu lanserar konceptet EcoStruxure – en driftskompatibel öppen IoT-plattform som samlar energi, automatisering och programvara under ”ett och samma tak” och därmed gör det möjligt att optimera fastighetens prestanda och ta smarta hållbara beslut. Det nya systemet är dessutom framtaget för att kunna nyttjas av alla i fastigheten. Inte bara driftspersonal och fastighetschefer, utan exempelvis kontorsanställda, hotellgäster och patienter. Demokratisk teknik med andra ord. Det måste man ju älska! Läs mer på www.schneider-electric.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.