Öka produktiviteten med textilgolvet Interface Conscient

Öka produktiviteten med textilgolvet Interface Conscient

Aktuell forskning visar att dålig luft inomhus kan påverka produktiviteten hos de som vistas i miljön med så mycket som 8–11 procent. Små dammpartiklar kan också irritera dina luftvägar och i värsta fall påverka din hälsa. Med Interface Conscient – en unik kollektion av textila golvplattor kan du reducera utsläppen av lättflyktiga organiska ämnen, en av de största ”bovarna” vid dåligt inomhusklimat, till praktiskt taget lika med noll. 

Textilplattan Interface Conscient består av en unik sammansättning återvunnet och biobaserat garn som effektivt fångar upp de små dammpartiklar som kan irritera luftvägarna hos de som vistas i lokalerna. Kollektionen är designad med inspiration från naturen och kommer i sex olika färger och sportar en snyggt ”sliten” look som enkelt kan kombineras med Interface modulära vinylgolv Luxury Vinyl Tile-kollektion (LVT). Mer information hittar du på
 www.interface.com/EU/sv-SE/sverige

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.