Ojämn fasad?

Enklare motering av fasadsystem med ny underkonstruktion från Sto
Ojämn fasad?

13 miljoner kvadratmeter skojar man inte bort. Det är nämligen så mycket av det tvåstegstätade fasadsystemet StoVentro som hunnit monterats. Till de befintliga underkonstruktionerna StoVentro Y och StoVentec Stålprofil lanseras nu StoVentro X, en flexibel underkonstruktion som låter dig justera ojämna fasader på ett snabbt och enkelt sätt – oavsett material.

StoVentro X är framtagen särskilt för det ventilerade fasadsystemet StoVentec R, möjliggör en isolertjocklek på upp till 160 mm och kan monteras på alla bärkraftiga underlag som murverk, betong, trä eller stål. Som alla underkonstruktioner med Sto-prefixet absorberar StoVentro X effektivt vindlaster och egenvikt på fasaden och kan med fördel användas för att skapa liv i fasader med nivåskillnader eller kurvade ytor.

Mer info hittar du på www.sto.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.