Offerta.se lanserar AI-offerter

Ska "revolutionera" offertprocessen
Offerta.se lanserar AI-offerter

Offerta.se lanserar nu AI-offerter som ska göra affärer snabbare, tryggare och snyggare. Resultatet blir ett professionellt och kvalitativt avtal som är tänkt att sänka tröskeln för både tjänsteföretag och beställare att bli en del av en trygg affär.
– Det här gör vem som helst till en bra säljare, säger Pär Stigenberg, Head Of Development på Offerta.

Offerta menar att det nya AI-verktyget kommer att ”göra det enklare för företag att säkra uppdrag” och ”ökar både effektiviteten och kvaliteten i offertprocessen”.

– På bara några sekunder blir det tydligt vad ni kommit fram till ihop med beställaren, det enda företaget behöver lägga till är egentligen kostnaden för varje artikel i offerten – resten sköter AIn. Det blir ett så mycket säkrare tillvägagångssätt för båda parter än att ringa och smsa, säger Rang Ali, utvecklare på Offerta/Fortnox AI Labs i ett pressmeddelande.

Hittills har verktyget släppts för 400 av Offertas anslutna företag som med ett knapptryck kan skapa ett välformulerat och kvalitativt offertförslag baserat på informationen angiven i uppdraget från beställaren.

VISUELLT FÖRSLAG

Förutom text genererar AI-verktyget ett visuellt förslag där tema, färger och logotyp läggs till utifrån företagets varumärkesprofil. Även omdömen och kundrecensioner lyfts automatiskt in.

Offerta skriver vidare att ”målet är att sänka tröskeln för både tjänsteföretag och beställare att få ta del av ett tryggt avtal”.

Offerta påpekar också att verktyget blir en tillgång för företag som saknar tid, resurser eller språkliga färdigheter.

MOTTAGANDET POSITIVT

Hittills har verktyget släppts för 400 av Offertas anslutna företag och mottagandet har varit positivt. Fler företag står nu på kö för att få tillgång till verktyget.

– AI-offerterna gör det möjligt för vem som helst att bli en bra säljare. Samtidigt är det bara en del av en hel mängd framgångsrika projekt som Fortnox arbetar på för att förenkla företagandet i Sverige. Vi är otroligt glada över att det tagits emot så väl, det är en indikation på att vi prioriterar rätt saker, säger Pär Stigenberg, Head Of Development på Offerta.

Läs mer om Offertas AI-offerter här.

SKRIVEN AV
Mattias Bladh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.