Nytt typgodkänt brandskydd för fasad och takfot

Nytt typgodkänt brandskydd för fasad och takfot

Att skydda byggnader vid brand handlar inte bara om materiella värden. Ett fullgott brandskydd kan vara skillnaden mellan liv och död.

Med den här lösningen från Flameguard, som är framtagen för luftspalter i fasader, takfötter och andra byggnadskonstruktioner som kräver en tät konstruktion i händelse av brand, fastnar sticklågor, gnistor och värme samtidigt som materialet expanderar till 50 gånger sin tjocklek och förhindrar att branden sprider sig genom att försegla nätets öppningar.

INCA WFS net, som brandskyddslösningen heter, är enkel att montera, typgodkänd för luftspalter i storlekarna 25–45 mm, brandprovad/klassificerad enligt relevanta standarder som EN 1366-4:2021 och EN 13501-2:2016 samt miljöbedömt enligt SundaHus, Byggvarubedömningen, BASTA och Svanens Husproduktportal.

Låter som en sund investering, om du frågar oss. Läs mer på www.flameguard.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.