Nytt sätt att visa upp hantverkskläder

Nytt sätt att visa upp hantverkskläder

För ett par veckor sedan bjöd Prevex in på modevisning med kläder för hantverksbranschen. Då vi inte fick plats med allt i tidningen har vi ytterligare några kommentarer från kvällen här. Magnus Lundberg som är Regionchef Syd på Prevex kommenterar:

Vad säger du om kvällen?

– Fantastisk. Jag är djupt förundrad över att alla modeller kom ut i rätt tid med rätt kläder på! Att det inte var ett enda fel!

Hur har planeringen gått?

– Vi byggde om den här avdelningen för en månad sen. Vi började planeringen lite lätt då, och sen körde vi [igenom] för två veckor sen. Vi har träffats ungefär två gånger i veckan, och varje dag denna vecka.

Vem kom på tanken med en modevisning?

– Jag får faktiskt ta den själv, det var min idé!

Är tanken att köra varje säsong?

– Ja, det kommer att komma tillbaka. Och den tanken du väcker är fantastisk, men så långt har vi inte hunnit tänka än! Vi kastar upp bollarna sen så ser vi till att hålla dem i luften! Vi kör igen, någon gång, det lovar jag!

Hur har responsen efter kvällen varit?

– Redan nu efteråt så har vi haft kunder framme och frågat efter vissa specifika kläder som modellerna har haft på sig. Vi vill dressa våra kunder; det är en oerhört tuff marknad just nu för våra kunder att behålla sina anställda. Kan man profilera sig och ha en hög profilering med kläder och erbjuda något bra så tror vi att vi kan hjälpa dem att behålla sina snickare. Det är lite av tanken i det här.

SKRIVEN AV
John Sempill
Musiker, trummis, racingnörd, skribent och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.