Nytt reparationskit för arbetskläder

Nytt reparationskit för arbetskläder

Att köpa arbetskläder, som tillverkats på ett hållbart sätt är naturligtvis kanon. Men gissa vad som är ännu bättre? Att förlänga livslängden på de kläder du redan har. Med det här nyutvecklade reparationskitet från norska Wenaas, som tagits fram i samarbete GORE-TEX Professional, kan du enkelt laga mindre hål, revor eller andra skador i plagg istället för att kasta dem och köpa nya.

Reparationskiten består av två stycken fyrkantiga och två stycken runda GORE-TEX PYRAD-tygbitar med lim på baksidan. Själva lagningsarbetet är inte svårare än att placera ”plåstret” på skadan och gå över den med en hårtork eller ett strykjärn för att aktivera limmet, och därmed fästa lagningen permanent.

Efter reparationen kan plaggen användas, och tvättas, som vanligt. För större skador kan även två eller flera plåster kombineras. Mer info finns hittar du på www.wenaas.com/sv-se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.