Nytt reparationsbruk för anläggningskonstruktioner

Nytt reparationsbruk för anläggningskonstruktioner

När det kommer till reparation, underhåll och lagningar av till exempel anläggningskonstruktioner i riktigt tuffa miljöer funkar det naturligtvis inte med vilka produkter som helst. För de här jobben har dina kompisar på Bemix tagit fram ett helt nytt högpresterande, fiberförstärkt och frostbeständigt reparationsbruk.   

Conrep SR, som är baserat på anläggningscement, är avsett för betongreparationer och lagningar av vertikala och horisontella betongytor både utomhus och inomhus – med så pass höga krav som reparationsklass R4. Bruket kan användas utan formsättning, och i skikttjocklekar på 5–50 mm.

Conrep SR levereras i BEMIX nya 20 kg-plastsäck som inte bara ökar hållbarheten på bruket, utan dessutom är tillverkad av minst 50 procent återvunnet material. Mer info hittar du på www.bemix.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.