Nytt penselsortiment från Anza Pro 

Nytt penselsortiment från Anza Pro 

Utförlig forskning, otaliga timmars utvecklingsarbete och skarpa fälttester i samarbete med yrkesproffs. Har ni hört det förut? Det har vi också. Och vi gillar det. I det nya penselsortimentet Super från Anza Pro är allt från borst till bleck och handtag baserat på konstruktiv feedback från slutanvändarna. 

Sortimentet består av tre kategorier av penslar, allt för att varje användare ska kunna hitta vad Anza Pro kallar för ”den rätta målningskänslan”: Super Effective som kommer med en styvare borst som tar upp mycket färg och fördelar den optimalt över ytan.

Super Soft erbjuder en mjukare, mer följsam borst samt Super Special – en samling penslar utvecklade och optimerade för specifika uppgifter, till exempel detaljmålning. Mer info om sortimentet finns på www.anzapro.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.