Nytt med hytt

Ny version av Trejons populära eldrivna kompaktlastare
Nytt med hytt

Gillade du, som många andra, Trejons elektriska, fyrhjulsdrivna kompaktlastare 1140 iON så skulle vi vilja sätta en peng på att du även kommer att ta nya Flexitrac iON till ditt hjärta.

Den nya kompaktlastaren delar nämligen chassi med den befintliga 1140-modellen. Skillnaden är att efterföljaren är begåvad med hytt och elektriskt värmepaket – något som varit väldigt efterfrågat hos Trejons kunder.

Med hytten kommer inte bara en helt ny förarkomfort. Det finns också möjlighet att använda den flexibla kompaktlastaren året runt – utan att behöva amputera fingrar och tår som en strandad sherpa på K2.

Utöver hytten är specsen närmast identiskt, jämfört med föregångaren, vilket bland annat innebär en lyftkraft på 1,1 kN, en lyfthöjd på 255,6 cm och en maxhastighet på 15 km/h.

Läs mer på www.trejon.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.