Nytt infästningssystem för solpaneler

Nytt infästningssystem för solpaneler

Solceller är fortsatt hett. Och inte lär det installeras mindre sedan regeringen nyligen flaggat för att det gröna avdraget (skattereduktionen för arbets- och materialkostnader vid installation av solceller) ska höjas från 15 till 20 procent vid årsskiftet.

När du vill kunna erbjuda dina kunder solcellsteknikens alla fördelar, utan att huset för den skulle ska behöva se ut som en forskningsstation, då har svenska Benders infästningssystemet för dig.  

Det unika med Bender Sunlight är att infästningen sitter förankrad i en specialtillverkad och förstärkt takpanna som monteras tillsammans med ett tvåkupigt betongtak. Monteringen kunde inte vara enklare. Infästningen läggs enkelt på plats och klickas i position utan verktyg. Under takpannorna låser sig infästningen över två rader läkt – utan åverkan på underlagstaket. 

Läs mer på www.benders.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.