Nyckeln i mobilen – Exma Duo lanserar digital lösning

Nyckeln i mobilen – Exma Duo lanserar digital lösning

Med tanke på fördelarna och förtjänsterna med smarta lås är det väl egentligen konstigt att inte fler tagit det trots allt inte allt för stora steget att digitalisera accessen till lägenheter, kontor och lokaler. Särskilt inte när det finns produkter som Exma Duo på marknaden, en lösning som monteras direkt på dörren och varken kräver kabeldragning eller håltagning. 

Efter montering kan Exma Duo-låset öppnas antingen med tillfällig kod, nyckelbricka eller mobilapp. Skulle till exempel en nyckelbricka tappas bort, kan den enkelt tas bort ur systemet för att säkerställa att ingen obehörig kommer in. Exma Duo finns i flera olika varianter och passar de flesta vanliga låshus, exempelvis Assa 510, Assa 510 mpl, Assa 2002 mpl, Assa 2500 och Assa 2500 mpl. Läs mer på www.exma.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.